Trouwen

Welkom en leuk dat je mijn website hebt gevonden! Ik ben een trouwfotograaf uit Brielle / Oostvoorne. Een trouwerij is een bijzonder moment in jullie leven en daar hoort natuurlijk een mooie, blijvende herinnering bij in de vorm van een trouwreportage. In overleg kijken we waar jullie foto’s van willen hebben, en wat een mooie omgeving is om plaatjes te schieten.

     

Pre-wedding shoot Dit is een heel leuke manier om alvast wat aan mij en de camera wennen en bovendien is het erg leuk. De foto’s die ik daarbij maak kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een save-the-date of uitnodigingskaart (daar kan ik je ook bij helpen trouwens). We zoeken een leuke locatie en we maken daar een hoop foto’s en hebben daarmee meteen ideetjes voor de trouwreportage zelf.

Trouwalbums De foto’s die ik maak tijdens de pre-wedding shoot en op de dag zelf kunnen worden gebundeld in een prachtig album die als waardevol aandenken aan deze bijzondere dag fungeert. In overleg kunnen we uiteraard ook een album maken voor de wederzijdse ouders. Mochten jullie andere ideeën hebben dan is dat natuurlijk ook bespreekbaar. We zorgen voor duidelijke afspraken zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

Bruidsfotografie; romantisch, stijlvol, met oog voor details. Jullie trouwdag in beeld gebracht door een professionele trouwfotograaf
Jullie trouwdag wordt vakkundig vastgelegd, professioneel afgewerkt en digitaal afgeleverd.