Tienerfeest

TIENERFEEST VOOR TIENERS VAN 13-18 JAAR

Niet alleen voor de kleintjes kunnen we een te gek kinderfeestje organiseren, ook voor de wat ouderen maakt Chantal een fantastische ervaring mogelijk.
Wil je bijvoorbeeld je verjaardag eens op een andere manier vieren of willen jij en je vriendinnen eens een hele leuke vriendinnendag? Chantal is van alle markten thuis en kan jouw ideeën prima inpassen in een leuke middag voor jou en je gasten! Natuurlijk heeft ze zelf ook al heel wat ervaring en kan die ook gebruiken om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Dus als jij eens iets leuks en aparts wilt ondernemen met je vrienden of vriendinnen? Dan is dit nu je kans! Nodig ze uit voor een superleuke middag in onze fotostudio.
Omdat jullie er nu toch zijn, kunnen we uiteraard een fraaie fotoshoot van jou en je gasten maken; bij de uitnodiging kun je eventueel aangeven wat je vrienden moeten meenemen aan kleding: misschien vindt je het wel leuk om allemaal in je favoriete uitgaanskleding te worden gefotografeerd, of misschien wil je wel met je hockeyteam op de foto! Dan is het natuurlijk hartstikke leuke om allemaal je stick mee te nemen en misschien ook wel je hele outfit. Jij verzint het en Chantal maakt er de mooiste foto’s van en natuurlijk heeft ze zelf ook voldoende ideetjes!

Een cool tienerfeest met je vrienden en vriendinnen

Natuurlijk hoort even gezellig kletsen met wat te eten en te drinken er bij. Daarna beginnen we met een warming-up en maken wij een prachtige groepsfoto. Dat is toch super leuk voor later. En daarna? Wat jullie willen: allemaal apart, in groepjes of toch nog wat meer groepsfoto’s? Alles kan, niets moet!