Kinderfeestje

KINDERFEESTJE VOOR KIDS VAN 4 – 12 JAAR

Bij Chantal kun je ook terecht om het kinderfeestje van je knul of meisje te vieren: zij heeft er al meerdere gedaan en kan je dus helpen met het vinden van een leuk thema of idee. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt, met bijvoorbeeld voor ieder kind een leuk aandenken in de vorm van een shirt of een video opname van de hele middag, alles is mogelijk!
In overleg maakt Chantal een leuk programma met voor ider wat wils. Op deze manier je kinderfeestje vieren is gewoon weer eens wat anders en echt super leuk!

Een super kinderfeestje!

 Uiteraard horen het uitpakken van de cadeautjes en het genieten van iets lekkers er bij en daarna krijgt iedereen het programma te horen. Dat kan bijvoorbeeld een heuse fotoshoot voor iedereen zijn, alleen of met elkaar en vindt je het een beetje eng? Wij zorgen voor een fijne sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Spelletjes doen of een filmpje kijken op bioscoopformaat doek, het is allemaal mogelijk in onze studio. Vraag naar de mogelijkheden en we maken er samen een fantastisch programma van! Niks is te gek, alles kan en niets moet, jouw kind staat centraal tijdens zijn of haar kinderfeestje bij Chantal!