Fotoshoots

fotoshoot op locatie of in de fotostudio

Wanneer je eenmaal hebt gekozen om een fotoshoot te gaan doen kun je kiezen voor een leuke shoot in mijn eigen fotostudio met verschillende achtergronden, accessoires e.d. Maar uiteraard kun je ook kiezen voor een shoot buiten. We hebben diverse leuke plekjes in de omgeving waar we prachtfoto’s kunnen maken. We zitten niet voor niets dichtbij strand en duin, maar ook andere mooie natuurplekjes weet ik te vinden. Het is allemaal mogelijk; het is jouw keuze! En natuurlijk wil ik altijd met je meedenken.

– Familie fotoshoot
– Kinderfotografie
– Zwangerschap fotoshoot
– Newborn fotografie

Familie fotoshoot

Wanneer je kiest voor een leuke fotoshoot met je gezin of je familie is het van belang dat de hele groep ongeveer dezelfde kleuren/kleding draagt zodat jullie een harmonieus geheel vormen voor de foto’s. Iedereen krijgt op de foto’s evenveel aandacht. Bij het bespreken zullen we dat ook zeker meenemen.

Ik maak veel verschillende foto’s in allerlei poses en probeer zo spontaan mogelijke plaatjes te schieten. Naast foto’s met elkaar kan ik uiteraard ook portretfoto’s maken of foto’s van de kinderen of de ouders apart. Ik zorg voor een uitgebreide selectie waaruit jullie kunnen kiezen.

Ook voor de familiefotoshoot kunnen jullie uiteraard kiezen voor een  binnen- of buitenshoot

Kinderfotografie

Bij het fotograferen van kinderen is het zo mogelijk nog belangrijker om de kinderen zodanig op hun gemak te stellen zodat we lekker spontane foto’s krijgen. Ik fotografeer spelenderwijs en zo krijg ik de leukste foto’s. We kunnen de studio leuk aankleden met allerlei attributen en u kunt ook zelf het een en ander meenemen indien u dat wenst.

Aansturen kan uiteraard maar ik probeer dat zoveel mogelijk te beperken. Ervaring leert dat “lekker aanrommelen” tot de meest leuke en spontante foto’s leidt.foto’s van ze..

Zwangerschap fotoshoot

Wauw zwanger! Zo’n bijzonder moment vraagt natuurlijk om een mooie fotoserie. Je lijf verandert en dat wil je vastleggen. Een prachtige herinnering voor later. Leg je zwangerschap daarom vast met de zwangerschapsfotoshoot van Chantal  Fotografie! Een mooie serie foto’s die je eventueel ook kunt gaan gebruiken voor het geboortekaartje. En daar kan je natuurlijk ook weer mee helpen.

 Newborn fotografie  Heel speciaal en lief

Lekker bij jullie thuis

Is je kindje eenmaal geboren dan wil je dat natuurlijk ook goed laten vastleggen. Die eerste levensdagen zijn immers zo bijzonder. Natuurlijk kom ik daarvoor bij je thuis (regio Rotterdam/Zuidhollandse eilanden). Daar, in je eigen vertrouwde omgeving, maak ik een selectie van mooie foto’s van je wonder. Ik neem daarvoor alles mee, je hoeft alleen te zorgen voor een witte muur en daglicht.

Wanneer fotograferen

De eerste veertien dagen na de geboorte is je kindje nog dusdanig flexibel dat het in allerlei houdingen gefotografeerd kan worden. Daar neem ik natuurlijk alle tijd voor. Ik heb verschillende leuke attributen die de foto’s nog leuker maken!

Babyshoot en newborn fotoshoot is zo klein en pril. Die schattige kleine handjes en voetjes. Heel mooi om vast te leggen.baby fotograaf, newborn fotograaf, babyfotografie, kinderfotografie, babyfotografie aan huis, babyfotografie, newbornfotografie, baby foto, babyfotograaf.Gezinsshoot: op de foto met het hele gezin. Je gezin is waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen van je leven. Het is daarom fijn om je gezin mooi vastgelegd te hebben.